Populär destination

23 maj 2016

Mall of Scandinavia har blivit en välbesökt plats, och det gick fort. Shoppingdestinationen bjuder på många aktiviteter för att kunna ge besökarna upplevelser utöver det vanliga.

Redan några månader sedan invigningen av Mall of Scandinavia har den snabbt blivit en mycket välbesökt plats. I januari belönades centrumet med utmärkelsen Stockholmarnas favoritcentrum 2015, trots att de nästan bara hade hunnit ha öppet i en månad under 2015.

– Vi har fått ett fantastiskt mottagande från kunderna och vi har fortsatt höga besökssiffror, över våra högt ställda förväntningar, säger Louise Bergqvist som är ny centrumchef sedan i mars.

Responsen från butikerna har varit mycket bra och även restaurangerna och biografen har haft många besökare. För Mall of Scandinavia är aktiviteterna är viktig del i kundens upplevelse.

– Vi vill bjuda besökarna på oväntade överraskningar – Unexpected Shopping. Det kan vara både små och stora aktiviteter, utställningar och tävlingar, säger Louise.

Förutom event av olika slag introducerar Mall of Scandinavia även flera nya varumärken.

– Vi vill presentera nyheter regelbundet och erbjuda nya spännande koncept till besökarna. Bland de senaste tillskotten hittar vi Marimekko, som öppnat en pop-up i The Designer Gallery. Den får man inte missa, säger Louise.

Det är ett stort fokus på matupplevelse i Mall of Scandinavia och mitt i Dining Plaza hittar man The Dining Theatre. Här presenteras olika typer av aktiviteter med anknytning till mat. Note Design Studio, som är formgivarna bakom The Dining Theatre, erhöll dessutom nyligen utmärkelsen Årets Designer i tidningen Residences Stora Formpris.

– I The Dining Theatre får vi bland annat besök av kockar som bjuder på provsmakningar och DJs som skapar bra stämning när det är afterwork. När vi nu går mot varmare tider närmar sig också säsongen för uteserveringarna, det ser vi fram emot, säger Louise.

För de som arbetar runt omkring Mall of Scandinavia erbjuds ett varierat lunchutbud i vad som faktiskt är Stockholms största samling av restauranger. Förutom butiksutbudet finns också många typer av service såsom paketutlämning.

Nyheter