Nya sätt att ta sig till och från Arenastaden

6 april 2016

Vi blir fler och fler som besöker och jobbar i Arenastaden och det ställer krav på ännu bättre kommunikationer. En helt ny busslinje mellan Arenastaden och Solna station testas för närvarande och två nystartade bilpooler finns nu stationerade i stadsdelen.

Busslinje 133 på helger

För att göra det ännu lättare att ta sig till Arenastaden så testas nu en ny busslinje från Solna station på Frösundaleden till ett antal hållplatser i Arenastaden och tillbaka till Solna Station.

Den nya busslinjen, som har fått namnet 103, började gå 25 mars och kommer under en testperiod att vara i trafik endast lördagar, söndagar och helgdagar, från kl. 09.55 till kl. 20.10. Som tätast kommer linjen att avgå var 7:e minut och övrig tid en gång i kvarten. Linje 103 finns med i SL:s reseplanerare. 

Miljövänliga bilar till uthyrning

Från 1 april kommer Sunfleet starta upp fyra poolplatser i Arenastaden. Sunfleet ger dig tillgång till bil, när du vill. Moderna, nyservade, välstädade och miljöklassade. Drivmedel, skatt, service, försäkring och alla andra bilkostnader ingår i priset. Har du ofta kortare resor i tjänsten? Med ett företagsavtal kan ni snabbt och enkelt hyra bil per timme direkt utanför arbetsplatsen. För mer information om hur ni ansluter ert företag, gå till sunfleet.com eller kontakta Sunfleet, foretag@sunfleet.com alt 031-757 65 05.

Nyheter